Malzemeler
3 Su bardağı tavuk suyu
3 Çorba kaşığı yoğurt
1 Adet yumurta
1 Çorba kaşığı un
1 Parça göğüs eti
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu karıştırın.
Tencereye tavuk suyunu dökün ve ocağa koyun.
Kaynamaya başlamadan hazırladığınız karışımı içine ilave edin.
Koyulaşmaya başlayınca daha önce küçük parçalara ayırdığınız tavuk etlerini içine atın.
Kaynayınca ocaktan alıp, servis kasesine boşaltın.
Küçük bir tavada margarini eritip içine kırmızı biberi atın ve kızdırın.
Sonra çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
Tavuklu Çorba yemek tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder