Pages

11.22.2008

Milföy Çanağı

Malzemeler
5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

.
Hazırlanışı

Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun.
Ardından eti ilave edin.
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin.
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin.
5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın.
Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Milföy Çanağı yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.