Malzemeler
5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
.
Hazırlanışı
Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun.
Ardından eti ilave edin.
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin.
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin.
5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın.
Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Milföy Çanağı yemek tarifleri .
0 yorum:
Yorum Gönder