11.22.2008
Milföy Börek
Malzemeler
8 Adet milföy hamuru
2 Adet kuru soğan
250 gr kıyma
2 Adet domates
2 Adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
2 Adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
.
Hazırlanışı
Domatesin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın.
Biberleri temizleyin ve ince ince dilimleyin.
Maydanoz ve soğanları kıyın.
Milföy hamuru hariç bütün malzemeyi bir kaseye alıp lahmacun içi yapar gibi karıştırın.
Milföy hamurlarına hazırladığınız içi paylaştırın.
Karşılıklı köşeleri kıvırarak şekil verin.
Üzerine yumurta sarısı sürün ve nemli bir fırın tepsisine dizin.
Orta sıcaklıktaki fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Milföy Börek yemek tarifleri
.
Etiketler:
Börekler-Mantılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder