Pages

11.22.2008

Mantar ve Patatesli Kiş

Malzemeler
6 Patates
1 Kg mantar
2 Su bardağı süt
4 Kahve fincanı margarin
2 Çorba kaşığı kekik
2 Çay kaşığı kırmızı biber
1 Çorba kaşığı tuz
5 Yaprak miflöy hamuru
200 Gr dilimlenmiş kaşar pey
.Mutfak
Zorluk 3
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun ve ezerek püre haline getirin.
Süt ve margarini ilave edip iyice karıştırarak yedirin.
Tuz, kekik ve kırmızı biberi ekleyin.
Mantarı ince ince doğrayıp haşlayın.
Patates püresine ilave edip karıştırın.
Miflöy hamurlarını biraz açın.
Fırın tepsisine miflöy hamurlarını tepsinin zeminini kapatacak şekilde yerleştirin.
Üstüne hazırladığınız püreli karışımın yarısını ilave edin.
Dilimlenmiş kaşar peynirini pürenin üzerini kapatacak şekilde dizin.
Kalan püreli karışımı da ilave edip 200 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
Dilerseniz fırına vermeden önce üzerine kaşar rendesi serpin.
Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.
Mantar ve Patatesli Kiş yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.