Pages

11.22.2008

Makarnalı Milföy Böreği


Malzemeler
4 Adet milföy hamuru
Yarım paket fiyonk makarna
Yarım su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı süt
1 Su bardağı ufalanmış beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
2 Adet yumurta
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün.
Maydanozları ince ince kıyın.
Bir kapta sıvıyağ, süt ve yumurtaları iyice çırpın.
Karışımdan yarım su bardağı ayırın.
Kalan karışıma beyaz peynir ve maydanozu ilave edin.
Hazırladığınız karışımı makarnaya ilave edip, karıştırın.
İki milföy hamurunu üst üste yerleştirip tepsi büyüklüğünde açın.
Tepsiyi yağlayıp, içine açtığınız milföy hamurunu yerleştirin.
üzerine makarnalı karışımı döküp, büyük bir kaşıkla bastırın.
Diğer iki milföyü de üst üste yerleştirip tepsi büyüklüğünde açın.
Makarnaların üzerine yayın.
Ayırdığınız yarım su bardağı karışımı üstüne dökün.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
İstediğiniz gibi dilimleyip, sıcak olarak servis yapın.
Makarnalı Milföy Böreği yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.