Pages

11.22.2008

Kurufasulyeli Mantı


Malzemeler
3 su bardağı un
1 Adet yumurta
Yarım su bardağı su
4 Su bardağı haşlanmış kuru fasulye
3 Çorba kaşığı tereyağı
8 Su bardağı tavuk suyu
3 Su bardağı su
3 Diş sarımsak
Tuz, karabiber
Kırmızı pulbiber
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı
Hamuru hazırlamak için yumurta, un, yarım su bardağı su ve tuzu bir kapta yoğurup, 10 dakika bekletin.
Ayrı bir yerde haşlanmış fasulyeyi tuz ve karabiberle birlikte robottan geçirin.
Hamurdan iri parçalar koparın.
Tepsi büyüklüğünde ve yarım milimetre kalınlığında açın.
Önce boylamasına sonra enlemesine küçük kareler oluşturacak biçimde kesin.
Ortalarına hazırladığınız fasulye püresini koyun.
Dört kenarını birleştirin.
yağlanmış fırın tepsisine dizin.
200 dereceli fırında hafifçe pembeleştirin.
Daka sonra kaynayan tavuk suyunda haşlayın.
Servis tabağına alın.
Önceden hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu mantının üzerine gezdirin.
Biberi yağda yakıp, yoğurtlu mantının üzerine gezdirip, servis yapın.
Kurufasulyeli Mantı yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.