Pages

11.22.2008

Kolay Mantı

Malzemeler
4 Adet yufka
200 Gram kıyma
1 Kilo yoğurt
1-2 Diş sarımsak
125 Gram tereyağı
1 Çay kaşığı kırmızıbiber
Kızartmak için :
Ayçiçek yağı

Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
.
Hazırlanışı
Yufkaları ince uzun şeritler halinde kesin ve kendi aralarında dörde bölün.
200 gr kıymayı bir tencereye alın ve kendi yağıyla hafifçe kavurun.
Kestiğiniz yufkaların bir kenarına kıyma koyup, muska yada küçük sigara börekleri şeklinde sarın.
Mantıları ayçiçek yağında kızartın.
Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
Kırmızıbiberi 125 gr tereyağında kızdırın ve sarımsaklı yoğurdun üzerine gezdirerek dökün ve servis yapın.
Kolay Mantı yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.