Pages

11.22.2008

Kabaklı Börek I

Malzemeler
3 Adet yufka
3 Adet yumurta
1 Su bardağı süt
2 Adet kabak
1 Kalıp beyaz peynir
125 gr eritilmiş margarin
Maydanoz, dereotu
Susam
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

.
Hazırlanışı
Kabakları rendeleyin.
İçine ezilmiş beyaz peynir, kıyılmış dereotu ve maydanozu ekleyerek karıştırın.
2 Adet yumurtayı sütü ve eritilmiş margarini karıştırın.
Yağlanmış tepsiye yufkayı yayın.
Üzerine kabaklı harçtan dökün.
Tüm yufkaları dizerek aynı işlemi uygulayın.
En üste gelen yufkanın üzerine yumurta sürüp, susam serpin ve üzeri kızarana dek pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
Kabaklı Börek I yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.