Pages

11.22.2008

Hırvat Böreği

Malzemeler
500 gr un
3 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yaklaşık 1 su bardağı su
1 Tatlı kaşığı tuz
100 gr krema
Karışım için :
1 Kilo krem peynir
3 Adet yumurta
1 Tatlı kaşığı tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı

Unu, sıvıyağı, suyu, tuzu ve kremayı karıştırın.
Yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Üzerine sıvıyağ sürerek bir kenarda bekletin.
Ayrı bir kapta peyniri, yumurtaları ve tuzu iyice karıştırın.
Hamuru bir bütün halinde 1 santim kalınlığında açın.
üzerine bir bıçak yardımıyla peynir karışımından sürün ve rulo şeklinde sarın.
Dört parmak kalınlığında parçalar kesin ve fırın tepsisine dizin.
Üzerine karışımından dökün.
Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Hırvat Böreği yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.