Pages

11.22.2008

Etli Ekmek (Lahmacun)

Malzemeler
2 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
250 gr bıçakarası et
Yarım ekmek hamuru
Tuz, karabiber
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 1
Yöntem

Hazırlanışı

Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın.
Maydanozu ince ince kıyın.
Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp, tuz ve karabiber ekleyin.
Ekmek hamurunu pide şeklinde açın.
Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın.
180 Dereceli fırında 20 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
Etli Ekmek (Lahmacun) yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.