Pages

11.25.2008

Elmalı Volovan

Malzemeler
12 Adet kare miflöy
1 Çay bardağı elma suyu
1 Su bardağı dövülmüş ceviz
2 Adet elma
1 Tatlı kaşığı tarçın
1 Adet yumurtanın sarısı
Pudra şekeri
Mutfak
Zorluk 4
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

.
Hazırlanışı
Öncelikle volovanları hazırlayın.
Bunun için 4 Adet miflöyden su bardağı ile büyük yuvarlaklar kesin.
Kalan 8 miflöyü de çay bardağı ile kesip, halkalar çıkarın.
Halkaların iki tanesini bir yuvarlağın üzerine gelecek biçimde üst üste koyun.
Bu şekilde 4 Adet volovanınız hazır olacaktır.
Üzerini çok hafif elma suyuyla ıslatın.
İçini hazırlayın.
Bunun için elmaları rendeleyin.
Dövülmüş ceviz ve tarçınla karıştırın.
Volovanların ortasına koyun.
Üstlerine yumurta sarısı sürün.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında miflöyler kabarana kadar pişirin.
Fırından alıp, pudra şekeri serpip servis yapın.
Elmalı Volovan yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.