Pages

11.18.2008

Bezelyeli Kavurma

Malzemeler
500 gr kuşbaşı kuzu eti
Yarım paket dondurulmuş bezelye
1 Adet havuç
1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber
2 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

.
Hazırlanışı
Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.
Bezelyeli Kavurma yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.