Pages

11.19.2008

Avcı Böreği

Malzemeler
2 Adet yufka
100 Gr pastırma
5-6 Adet mantar
1 Adet çarliston biber
Birkaç dal maydanoz
1 Adet domates
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı
Pastırmayı ince ince doğrayın ve bir tavaya koyup birkaç kez çevirin.
İçine doğranmış mantarları, biiberi ve küçük kesilmiş domatesi ilave edip biraz yumuşatın.
Tuz ve karabiber serpip ateşten alın.
Yufkaları dört tane üçgen edecek şekilde kesin.
Yufkanın geniş kenarına bu harçtan koyarak kalın sigara böreği şeklinde sarın.
Uçlarının açılmaması için ılık suyla ıslatıp yapıştırın.
Kızgın yağa atıp, altlı üstlü kızartın.
Sıcak olarak servis yapın.
Avcı Böreği yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.