Pages

11.24.2008

Acılı Bisküvi

Malzemeler
1 Su bardağı kaşar peyniri rendesi
3 Su bardağı un
Yarım su bardağı beyaz peynir
1 Çay kaşığı kırmızıbiber
1 Paket margarin
2 Yumurta
2 Çay kaşığı tuz
Çörekotu
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem

.
Hazırlanışı

Bir yumurtayı kırıp sarısını poğaçaların üzerine sürmek üzere ayırın.
Akını derin bir kaseye alıp un, kaşar peyniri rendesi, beyaz peynir, kırmızıbiber, kalan bir yumurta, yağ ve tuzu ilave edip kulak memesi kıvamında bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Top şeklinde kapatıp üzeri nemli bir bez örtün ve buzdolabında 20 dakika dinlendirin.
Hamurdan küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak yassılaştırın.
Fırın tepsisini yağlayıp hazırladığınız bisküvileri aralıklı olarak dizin.
Ayırdığınız yunurta sarısını çırpıp bisküvilerin üzerine sürün ve çörekotu serpin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin.
Sıcak ya da ılık servis yapın.
Acılı Bisküvi yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.