Malzemeler
6 Kare miflöy hamuru
20 Zeytin
1 Soğan
1 Sivribiber
1 Diş sarımsak
1 yumurta sarısı
Kırmızıbiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
.
Hazırlanışı
Soğan, sivribiber, sarımsak, çekirdekleri çıkartılmış zeytin ve pulbiberleri çıkartın.
Robotta diri kalacak şekilde ezin.
İç malzemeyi miflöy hamurlarının üzerine yerleştirin.
Hamurları üçgen şeklinde katlayın.
Kenarlarına çatalla bastırın.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Zeytinli börek II yemek tarifleri
.
0 yorum:
Yorum Gönder