11.12.2008
Yulaflı Sebze Çorbası
Malzemeler
40 gr yulaf (4 tatlı kaşığı)
1 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
1 Çay bardağı kıyılmış ıspanak
1 Adet orta boy patates
1 Tatlı kaşığı salça
1 Çorba kaşığı margarin
Mutfak
Zorluk 1
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Soyup yıkadığınız soğanı ve patatesi ince ince doğrayın.
Havucu yıkayıp rendeleyin.
Ayçiçek yağı ve bütün malzemeleri 4 su bardağı su ile birlikte düdüklü tencereye koyun.
Yarım saat kadar pişirin ve sıcak servis yapın.
Yulaflı Sebze Çorbası yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder