Pages

11.18.2008

Mısırlı Izgara Et


Malzemeler
800 gr ızgaralık dana biftek
Yarım su bardağı soya sosu
1 Çorba kaşığı tozşeker
4 Çorba kaşığı ketçap
1 Diş sarımsak
1 Adet soğan
2 Adet haşlanmış mısır
3 Çorba kaşığı ayçiçek yağı
2 Tutam toz zencefil
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

.
Hazırlanışı

Ketçap, soya sosu, tozşeker, kıyılmış sarımsak, tuz, 2 tutam toz zencefil ve karabiberi geniş bir kapta karıştırın.
Eti hazırladığınız marinata ilave edip 20 dakika bekletin.
Haşlanmış mısırı 2 parmak eninde kesin.
Fırın ızgarasını 220 dereceye ayarlayın.
Et mısırı 15 dakika sık sık çevirerek kızartın.
Pişerken marinet suyunu etin üzerine dökün.
Yağı teflon tavada kızdırın.
Halka halka doğranmış soğanı hafifçe pembeleştirin.
Sıcak etin yanında mısırla birlikte servis yapın.
Mısırlı Izgara Et yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.