Pages

11.18.2008

Meksika Bifteği

Malzemeler
Yarım kilo biftek
Yarım kilo taze fasulye
4-5 Adet sivri biber
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

Hazırlanışı
Öncelikle biftekleri bıçakla çizerek içlerinin daha iyi pişmesini sağlayın.
Tuz ve karabiber serpin.
Yağın yarısını tavaya alın.
Yaü eridiğinde biftekleri arkalı önlü hafifçe pişirin.
Pişirdiğiniz biftekleri servis tabağına alın.
Diğer yandan, sivri biberleri ince doğrayıp bifteklerin kenarına alın.
Fasulyeleri de çok az su ile haşlayıp, bifteklerin yanına dizin.
Kalan tereyağını eritip, kırmızı biberi ilave edin.
1 dakika kızdırıp, biberli yağı fasulyelerin üzerine gezdirerek servis yapın.
Meksika Bifteği yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.