Pages

11.18.2008

Kuzu Kol Kızartma


Malzemeler
1 Adet kuzu kol
2 Yemek kaşığı sıvıyağ
1 Yemek kaşığı salça
1-2 Diş sarımsak
Tuz, karabiber, kekik
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı
Yağ, tuz, karabiber, kekik, salça ve dövülmüş sarımsağı karıştırın.
Eti fırın tepsisine alıp üzerine hazırladığınız karışımı sürün.
Kalan sosu fırın tepsisine döküp, önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
Pişme sırasında arada bir sosu kaşıkla alarak etin üzerine gezdirin.
Suyu azalmışsa etin üzerine biraz sıcak su dökebilirsiniz.
Etin üzeri kızarınca fırın ısısını azaltıp pişirmeye devam edin.
Fırını kapatıp 5-6 dakika sonra çıkartın.
Pilav eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
Kuzu Kol Kızartma yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.