11.18.2008
Kuzu Kapama
Malzemeler
6 Parça kemikli kuzu kol
8-10 Adet arpacık soğan
8 Adet taze soğan
1 Adet havuç
Yarım demet dereotu
6 Adet marul yaprağı
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 95 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
.
Hazırlanışı
Eti tencereye yerleştirin.
Suyunu salıp, çekinceye kadar kısık ateşte pişirin.
Arpacık soğanları soyup ete ilave edin ve 1 saat daha pişirin.
Havuç, taze soğan ve dereotunu yıkayıp doğrayın.
Ete, tuz ve sebzeleri ilave edip 20 dakika daha pişirin.
Arpacık soğanları yemeğin içinden alıp, sonra kullanmak üzere ayırın.
Maruk yapraklarını yıkayıp haşalyın.
Düz bir zemine yayıp, pişirdiğiniz etli karışımı yapraklara paylaştırın ve sarın.
Ayırdığınız arpacık soğanla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Kuzu Kapama yemek tarifleri .
Etiketler:
Et Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder