Pages

11.22.2008

İçi Yağlı

Malzemeler
5 Su bardağı un
1 Çay bardağı sıvıyağ
1 Paket margarin
Aldığı kadar su
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem

.
Hazırlanışı
5 Su bardağı unu, sıvıyağı, tuzu ve aldığı kadar suyu karıştırarak ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde edin.
Hamuru 1 saat kadar dinlendirin.
Dinlenmiş hamuru 10 eşit parçaya bölün ve her parçayı yemek tabağı büyüklüğünde açın.
Üzerine oda sıcaklığında yumuşamış olan margarini, parmaklarınızın ucu ile sıvayın.
Daha sonra açtığınız her hamuru parçasını rulo halinde sararak, kendi etrafında döndürerek beze yapın.
Hamuru yemek tabağı büyüklüğünde tekrar açtıktan sonra teflon tavada pişirin ve pişerken iki yüzüne de yağ sürün.
Sıcak olarak servis yapın.
İçi Yağlı yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.