Pages

11.24.2008

Haşhaşlı Çörek


Malzemeler
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı ezilmiş haşhaş
2 Adet ekmek hamuru
.Mutfak
Zorluk 1
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem

Hazırlanışı

Bir kabın içinde zeytinyağı ve ezilmiş haşhaşı karıştırın.
Ekmek hamurunu yağlanmış bir tezgahta elinizle büyükçe açın.
Üzerine zeytinyağı ile karıştırılmış haşhaşı, kaşık yardımıyla sürün.
Bıçak yardımı ile dilimler halinde kesip, bükerek yağlanmış tepsiye dizin.
220 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.
Fırından çıkarmadan üzerine fırça yardımı ile zeytinyağı sürün ve bu şekilde 5 dakika daha fırında pişirin.
Fırından çıkarıp, soğumaya bırakın.
Haşhaşlı Çörek yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.