Malzemeler
500 gr ıspanak
2 Adet yufka
1 Adet soğan
1 Yemek kaşığı margarin
100 gr beyaz peynir
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 2
Yöntem
Hazırlanışı
Ispanak ve soğanı ayıklayıp, yıkayın.
Ispanağı ince ince, soğanı ise küp şeklinde doğrayın.
Soğanı 1 yemek kaşığı margarinde kavurun.
Daha sonra ıspanağı katıp, kavurmaya devam edin.
Son olarak peyniri katın ve ateşten alın.
Diğer tarafta yufkaları açın.
Her birinin ortasına hazırladığınız içi koyun.
Kenarlarından dörde katlayıp, kare şeklini verin.
Hazırladığınız gözlemeyi sacda yakmadan pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
NOT : Malzemeyi çoğaltarak kişi sayısını arttırabilirsiniz.
Gözleme yemek tarifleri .
0 yorum:
Yorum Gönder