Pages

11.25.2008

Fransız Kurabiyesi

Malzemeler
2 Su bardağı un
3 Çorba kaşığı margarin
1 Su bardağından iki parmak eksik pudraşekeri
3 Adet yumurta
Yarım paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
1 Tutam tuz
Kızartmak için sıvıyağ
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Bir kabın içine unu eleyin.
Unun ortasını açın ve yumurtaları kırın.
Üzerine oda sıcaklığında yumuşamış margarini, pudra şekerini, kabartma tozunu ve tuzu ilave edin.
Bütün bu malzemelerle birlikte unu iyice yoğurun.
10 dakika kadar dinlendirdikten sonra hamurdan parçalar koparıp, küçük simit şekli verin.
Kurabiyeleri kızdırılmış sıvıyağda kızartın.
Soğuduktan sonra tabağa alın.
Üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
Fransız Kurabiyesi yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.