Pages

11.24.2008

Bisküvi

Malzemeler
1.5 su bardağı un
175 gr tereyağı
1 Adet yumurtanın akı
1 Su bardağı pudraşekeri
1 Paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
1 Su bardağı tozşeker
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Unu eleyin ve ortasını çukur şeklinde açın.
Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını, pudraşekerini, yumurtanın akını, vanilyayı ve yarım paket kabartma tozunu ilave edin.
İyice karıştırdıkran sonra kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun.
Hamuru üç eşit parçaya ayırın.
Bu parçaları uzun bir rulo şeklinde yuvarlayın.
Tozşekeri dikdörtgen şeklindeki bir tepsiye yayın.
Hamur rulolarını şekerde yuvarlayın.
Keskin bir bıçakla verevine 2 santim genişliğinde kesin.
Orta sıcaklıktaki fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
Bisküvi yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.