Pages

11.19.2008

Bezelyeli Kiş

Malzemeler
Hamur için :
20 Çorba kaşığı un
150 gr margarin
1 Çay bardağı su
İç malzemesi için :
1 Adet kabak
1 Demet taze soğan
2 Adet domates
2 Çorba kaşığı tavuk eti
1 Su bardağı bezelye
Sos malzemesi için :
1 Su bardağı süt
100 gr krema
2 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı un
Tuz, beyazbiber
Kırmızıbiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

.
Hazırlanışı
Su, tuz, un ve margarini mutfak robotunda yoğurarak hamur hazırlayın.
Hamuru buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Kenarları dışarı gelecek şekilde bir fırın tepsisine yayın.
Sebzeleri yıkayıp, kabuklarını temizleyin.
Küp şeklinde doğrayıp, tavuk eti ve bezelyeyle birlikte hamurun üzerine yayın.
Sos malzemesini karıştırıp, sebzelerin üzerine dökün.
200 dereceli fırında 45 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Bezelyeli Kiş yemek tarifleri

.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.