Pages

11.18.2008

Süt Kuzusu Kapama

Malzemeler
1 Kg süt kuzusu
2 Demet dereotu
1 Adet soğan
30 Adet taze soğan
1 Kahve fincanı su
Yeteri kadar tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 110 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

.
Hazırlanışı
Süt kuzusunun kol tarafından yada böbrek yatağı bölümünden bir kiloluk bir parça alın ve kemikli olarak, yumurta iriliğinde doğrayın.
İyice yıkayarak bir kenara süzülmeye bırakın.
Yıkanmış ve küçük parçalar halinde kesilmiş taze soğanlarla, kabuğu soyulduktan sonra dörde bölünmüş kuru soğan, ince ince kıyılmış dereotunu ve eti bir tencereye koyun.
Üzerlerine 1 kahve fincanı su döktükten ve tuz ekledikten sonra, tencerenin kapağını örtün.
Et yumuşak bir durum alıncaya kadar bir buçuk saat hafif ateşte pişirin.
Et pişince hemen servis tabağına alıp servis yapın.
Süt Kuzusu Kapama yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.