Pages

11.12.2008

Soğanlı Alabalık

Malzemeler

6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
Soğanlı Alabalık yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.