Pages

11.12.2008

Sebze Çorbası II

Malzemeler

2 Adet havuç
7-8 Adet taze fasulye
1 Adet kabak
1 Adet Patates
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı tereyağı
3 Adet sivri biber
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı un
6 Su bardağı su
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

Tereyağını bir tencerede eritin.
İçine ince ince doğranmış soğanı ekleyin ve hafifçe pembeleştirin.
Havucu, patatesi ve kabağı soyup, yıkadıktan sonra tavla zarı iriliğinde doğrayın.
Taze fasulye ve sivri biberleri ince ince kesin ve tencereye ekleyin.
Soğanla birlikte bir süre daha kavurun.
Salçayı ve unu biraz ılık suda eritip, tencereye aktarın.
Suyunu ilave edip, tuzunu ayarlayın.
Sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Sebze Çorbası II yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.