Pages

11.18.2008

Sahanda Kekikli Pirzola

Malzemeler
750 gr pirzola
3 Adet soğan
3 Adet domates
8-10 Adet sivi biber
8-10 Adet sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gr mantar
Tuz, kekik
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

.
Hazırlanışı
Pirzolaları döverek inceltin.
Üzerlerine tuz ve kekik serpin.
Hafif yağlanmış bir tencereye pirzolaları dizin.
Üzerine piyazlık doğranmış soğanları, onun da üzerine sarımsakları ve iri kesilmiş sivri biberleri yerleştirin.
Domatesleri elma dilimleri gibi kesip bir sıra halinde dizin.
Üzerine tuz ve sıvı yağı gezdirin.
Su ilave etmeden, et yumuşayana dek kısık ateşte pişirin.
Mantarları boyuna dilimler halinde kesip, 3-4 çorba kaşığı sıvı yağda suyunu bırakıp çekene dek soteleyin.
Pirzolalarla birlikte servis yapın.
Sahanda Kekikli Pirzola yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.