Malzemeler
4 Çorba kaşığı margarin
1 Su bardağından bir parmak eksik tozşeker
2 Adet yumurta
2 Su bardağı un
Yarım su bardağı hindistancevizi
Marmelat
Biraz vanilya
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem
.
Hazırlanışı
Yağ ve şekeri kabarıncaya kadar karıştırın.
Yumurtayı, unu ve vanilyayı ekleyip, karıştırmaya devam edin.
Karışımı sıkma torbasına veya yağlı kağıttan hazırlanmış külaha dökün.
Fırın tepsisinin içine yağlı kağıt serin.
Kurabiyeleri yuvarlak olarak yağlı kağıdın üzerine sıkın.
Üzerine bolca hindistancevizi serpin.
160 dereceli fırında üzeri fazla kızarmadan pişirin.
Fırından çıkardığınız kurabiyelerin üzerine marmelat sürüp, birbirine yapıştırın ve servis yapın.
Pastane Kurabiyesi yemek tarifleri
.
0 yorum:
Yorum Gönder