11.14.2008
Kırmızıbiber Dolması
Malzemeler
8 Adet salçalık kırmızıbiber
250 gr taze beyaz peynir
2 Adet yumurta
Yarım demet maydanoz
Yeterince galeta unu
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp ateşte közleyin ve kabuklarını temizleyin.
Birberleri uzunlamasına ortadan bölün.
Peyniri, ince kıyılmış maydanozu ve 1 adet yumurta ile birlikte çatalla ezerek harç haline getirin.
Biberlerin içine ikişer yemek kaşığı harcından doldurun.
Dolmaları önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa tekrar yumurtaya bulayarak kızgın yağda kızartın.
Garnütürle servis yapın.
Kırmızıbiber Dolması yemek tarifleri
Etiketler:
Dolmalar-Sarmalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder