Pages

11.12.2008

Kıkırdak Çorbası

Malzemeler

3 Su bardağı et suyu
1 Su bardağı erişte
1 Su bardağı un
250 gr süzme yoğurt
2 Sdet yumurta
100 gr tereyağı
1 Çay kaşığı kırmızıbiber
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem

Hazırlanışı

Et suyunu kaynatıp, erişteyi ekleyin.
10 dakika pişirip, tencereyi ateşten indirin.
Ayrı bir tencerede 1 çorba kaşığı un, 1 yumurta ve süzme yoğurdu boza kıvanına gelinceye kadar çırpın.
Karışımı kısık ateşte kaynatın ve tuz serpin.
Kıkırdak için 1 yumurta, biraz tuz ve kalan unla katı bir hamur yoğurun.
Hamuru rulo şelinde sarın.
Küçük üçgenler kesip, bol tereyağda kavurun.
Erişteli et suyu ile boza kıvamındaki karışımı birleştirip, pişirin.
Kıkırdakları ekleyip, nane ile süsleyerek servis yapın.
Kıkırdak Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.