Pages

11.12.2008

Kağıtta Levrek


Malzemeler

400 gr levrek fileto
2 Adet domates
2 Adet küçük sivribiber
2 Yemek kaşığı tereyağı
2 Çorba kaşığı beyaz şarap
16 Adet haşlanmış mantar
2 Çorba kaşığı krema
1 Demet maydanoz
4 Adet haşlanmış patates
Yarım limon
Tuz
1 Adet yağlı kağıt
Sos malzemesi için :
2 Adet kabak
2 Adet havuç
2 Adet soğan
2 Tatlı kaşığı un
2 tatlı kaşığı salça
3 Yemek kaşığı sıvıyağ
2 Çay bardağı su
2 Çay kaşığı tane karabiber
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

Hazırlanışı

Levrek filetoyu parçalara ayırın.
Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak, havuç, soğan, salça ve karabiberi soteleyin.
Un ve tuz ilave edip kavurun.
2 çay bardağı su ekleyip kaynatın.
Ocaktan alıp süzgeçten geçirin.
Ufak doğanmış domates, mantar, sivribiber, beyaz şarap, krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın.
Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin.
Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın.
Fırında 2-3 dakika kızartın.
Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın.
Kağıtta Levrek yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.