Pages

11.12.2008

Kabak Çorbası

Malzemeler

2 adet Kabak
3 çorba kaşığı un
Yarım Çay bardağı ayçiçek yağı
1 çorba kaşığı margarin
750 ml. süt
2.5 su bardağı su
Yarım demet dere otu
biraz kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Unu ayçiçek yağında kavurup kabağı rendeleyelim.
Süt ,su ve kabağı kavrulan unun üzerine ekleyip iyice kaynayıncaya kadar karıştıralım.
Kavrulmuş un kalan malzemeyi ekleyince topak topak olacaktır.Karıştırdıkça düzelecektir.
Çorba kaynadıktan sonra kıvamı koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edelim.
Dereotunu son anda ekleyin.
Çorbayı ocaktan indirdiğimizde üzerine bir kaşık yağda kızdırdığımız kırmızı biberi dökelim.
Kabak Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.