Pages

11.25.2008

Hindistan Cevizli Rulo


Malzemeler
2,5 su bardağı şeker
1 su bardağı şıra
2 yumurta akı
1 su bardağı hindistan cevizi rendesi
1/4 çaykaşığı tuz
1/2 su bardağı su
1/2 su bardağı dövülmüş fındık
.Mutfak
Zorluk 3
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

Bir sos kabının içinde tozşeker tuz şekerli sudan ibaret şıra ve soğuk suyu karıştırın.
20-25 dakika kaynatın.
Yumurta aklarını iyice çırpın.
Hazırladığınız sıcak şekerli karışımı yumurta aklarının içine boşaltın ve sürekli karıştırın.
Koyu bir kıvam alınca yağlı kağıda boşaltın.
4-5 cöm kalınlığında kestiğiniz hamur parçalarının içine hindistan cevizi ve fındık karışımını ekledikten sonra rulo haline getirin.
Buzdolabında soğumaya bırakın.
Hindistan Cevizli Rulo yemek tarifleri .

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.