Pages

11.13.2008

Havuç Kremalı Soğan Dolması

Malzemeler

8 Adet beyaz soğan
500 gr havuç
1 Çorba kaşığı süt
4-5 Dal maydanoz
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Soğanları soyup üstlerini kapak şeklinde kesin.
Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın.
Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Fırını 180 dereceye ayarlayın.
Soğanların içini dikkatlice çıkarın.
Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin.
Tereyağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın.
Hazırladığınız havuç kremasıyla soğanların içini doldurun ve kapaklarını kapatın.
Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin.
Soğanlar pişince fırından alıp, sıcak olarak servis yapın.
Havuç Kremalı Soğan Dolması yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.