Pages

11.12.2008

Garnitürlü Barbunya Balığı


Malzemeler

1 Kilo barbunya balığı
2 Adet kabak
2 Adet havuç
3 Adet domates
2 Adet soğan
1 Su bardağı su
5 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Tutam kırmızı safran
1 Diş sarımsak
5 Çorba kaşığı mayonez
4-5 Dal maydanoz
3-4 Adet taze soğan sapı
Tuz, karabiber, kekik
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Balıkları temizleyip yıkayın.
Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin.
Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın.
Domatesleri dilimleyin.
Balıkları fırın kalıbına dizin.
Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin.
Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin.
Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın.
Garnitürlü Barbunya Balığı yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.