Pages

11.18.2008

Et Kavurma


Malzemeler
2 Çorba kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
2 Adet domates
15 Adet mantar
Tuz, karabiber
.Mutfak
Zorluk 1
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı
Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun.
Orta hararetli ateşte, et suyunu salıp ta çekene dek pişirin.
Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip, pembeleştirin.
Kazınıp yıkandıltan sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin.
Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ilave edin.
Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın.
Et Kavurma yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.