Pages

11.25.2008

Elmalı Bohça

Malzemeler
5 Küçük elma
2 Çorba kaşığı tozşeker
1 Çorba kaşığı çekilmiş ceviz
5 Miflöy hamuru
1 Yumurta sarısı
2 Çorba kaşığı pudra şekeri
Karanfil tozu
Tarçın
Zencefil
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

.
Hazırlanışı

Elmalaların kabuklarını soyup sebze oyacağı ile çekirdek kısımlarını çıkarın.
Düz tabanlı bir tencereye dizip üzerlerine tozşeker serpiştirin ve 5 dakika pişirin.
Ceviz, tarçın, zencefil ve karanfili karıştırın.
Elmalar soğuyunca ortalarını cevizli karışımla doldurun.
Herbir elmayı 1 miflöy hamurunun üzerine yerleştirip bohça gibi kapatın.
Üzerlerine yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin.
Soğuyunca tarçın ve pudra şekeri serpin.
Elmalı Bohça yemek tarifleri
.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.