Pages

11.12.2008

Ayran Çorbası

Malzemeler

1 Su bardağı dolusu aşurelik buğday
Yarım su bardağı nohut
1.5 Kilo yoğurt
Kuru nane, tuz, pulbiber
2 Su bardağı su
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

Buğday ve nohutu akşamdan ıslatın.
Sabah sularını değiştirin ve yeni su ile ayrı ayrı haşlayın.
Pişince sularını süzüp, soğumaya bırakın.
Yoğurdu çırpma teli ile çırpın.
Haşlanmış nohut, buğday, su, tuz ve naneyi de karıştırıp hepsini büyük bir kaseye alın.
Üzerini pulbiber ile süsleyip, soğuk olarak servis yapın.
Ayran Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.