Pages

11.18.2008

Avcı Usulü Kuzu Bacağı

Malzemeler
4 Adet kuzu incik
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı salça
Yeterince su
Sıvıyağ
12 Adet arpacık soğan
12 Adet mantar
2 Adet çarlisyon biber
2 Adet domates
Tuz
Kızartmak için sıvıyağ

HMutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
azırlanışı
Öncelikle sıvıyağı tavaya alın.
Kuzu incikleri sıvıyağda kızartın.
Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağı alın.
Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin.
Unun rengi değişene dek kavurun.
1 Çorba kaşığı salçayı ilave edin.
Yeterince suyu ekleyin.
Kuzu incikleri encereye aktarın.
Et yumuşayana dek pişirin.
Başka bir tavaya çok az sıvıyağ koyun.
Kabukaları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.
Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı mantarlı karışımı ekleyin ve 1-2 taşım kaynatın.
Sıcak olarak servis yapın.
Avcı Usulü Kuzu Bacağı yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.