Pages

11.18.2008

Arnavut Ciğeri

Malzemeler
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

Hazırlanışı
Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
Yağı kızdırın.
Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.
Arnavut Ciğeri yemek tarifleri

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.