Pages

8.14.2012

Makarna Graten Tarifi


MALZEMELER
500 gr çubuk makarna
14 bardak su
1 yemek kasigi tuz
½ kahve fincani siviyag
Üstü için: 4 yemek kasigi tereyag
4 bardak süt 2 kahve fincani un
1 adet yumurta
½ çay kasigi hindistan cevizi
tuz, karabiber
YAPILIŞI
Makarnayi, kirmadan haslayip süzün. 1 kasik eritilmis yag, tuz ve
karabiberle karistirin. 4 yemek kasigi yag, 2 fincan un ve 1 lt sütle
besamel ( beyaz sos) hazirlayin. Içine biraz tuz, hindistan cevizi ve 1
yumurta katin. Besamel sosla peynirin yarisini makarnayla karistirin.
Makarnayi bir firin tepsisine bosaltin. Üzerine kalan besameli yayin
ve kasar peyniri serpin. Üzerini 25-30 dakika firinda kizartin. Dilimlere
bölüp servis yapin.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.