Pages

8.14.2012

Arpa Şehriye Pilavı Tarifi


MALZEMELER
0,5 su bardagi arpa sehriye
1/2 tablet maggi tavuk suyu
2,5 yemek kasigi siviyag
YAPILIŞI
Once yagi tencereye koyup kizmasini bekleyin ardindan, yarim bardak arpa
sehriyeyi yagda kavurun. Sehriyeler iyice esmerlesince kalan 1 bardak
sehriyeyi de ilave edin ancak tencereye eklediginiz son sehriyelerin ilk sehriyeler
kadar esmerlesmemesine dikkat edin. Sehriyeleri kavurdiktan sonra (2 renk
sehriye ortaya cikicak boylelikle) uzerine suyunu ve et suyu tabletini ilave
edip kisik ateste suyunu cekene kadar pisirin. Suyunu cektikten sonra
tencerenin uzerine bez kapatip demlenmesini bekleyin.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.