Pages

8.29.2012

Cağ Kebabı Tarifi

Cağ Kebabı
MALZEMELER
1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz)
1 adet soğan
1 çay bardağı  yoğurt
Lavaş ekmeği
4-5 adet domates
8-9  adet yeşilbiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI
Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış soğanı karıştırın ve etleri hazırladığınız bu terbiyede 1 gün bekletin. Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından dönerde olduğu gibi ince parçalar kesip, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takın, yanında aynı şekilde ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.