Pages

8.31.2012

Sebzeli, Tavuklu Makarna Tarifi

Sebzeli Tavuklu Makarna
MALZEMELER
•    1 paket makarna
•    250 gr bezelye
•    Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
•    1 adet haşlanmış tavuk göğüs eti
•    3 adet havuç
•    1 adet kuru soğan
•    Tuz
•    Karabiber, 3 kaşık tereyağ

YAPILIŞI
Bezelye, tavuk eti ve havuçları ayrı ayrı haşlayın.  Bir tencerede suyu kaynatın. İçine tuz, çok az sıvıyağ ve makarnaları ilave edip 15 dakika haşlayın. Haşladığınız makarnaları soğuk suyla soğutup süzün ve süzdükten sonra geniş bir kaba alın. Tavaya tereyağı ve halka halka doğranmış soğanlarınızı ekleyin ve 1-2 dakika soteleyin. Haşlanmış tavuk gögüslerini küçük parçalar halinde didikleyin, doğranmış havuç ve bezelye ile birlikte soğanlara ekleyip tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. 5-6 dakika daha soteleyip, makarnanızın üzerine dökerek servis edin.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.