Pages

8.30.2012

Peynirli Akıtma Tarifi

Peynirli Akıtma
MALZEMELER
2 su bardağı un
1 paket maya
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
2,5 su bardağı ılık süt
1 su bardağı beyaz peynir rendesi
İnce doğranmış yarım demet maydanoz
YAPILIŞI
2 su bardağı unu eleyip maya ile karıştırın. 1 çay kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 çay bardağı sıvıyağ ve 2,5 su bardağı ılık süt ekleyerek mikser ile 3 dakika çırpın. Beyaz peynir rendesini ve yarım demet maydanozu ekleyin, karıştırıp üzerini kapatın ve ılık bir ortamda 1 saat kadar bekletin. Hafif yağlanmış tavaya birer kepçe hamur dökerek arkalı önlü pişirip servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.