Pages

8.30.2012

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi

Zeytinyağlı Barbunya
MALZEMELER
1 kg. barbunya
2 adet havuç
2 adet domates
2 adet kuru soğan
1-2 diş sarımsak
Zeytinyağı
3 adet kesme şeker
Tuz
süslemek için;
Maydonoz, dereotu
YAPILIŞI
Barbunyalar ayıklayıp haşlayın ve çıkan kara suyu süzün. Bir tencerede rendelenmiş soğan, sarımsak ve zeytinyağını biraz kavurun. Doğranmış havuçlar, rendelenmiş domates  ilave edilip biraz daha kavurun. Barbunyalar da bu karışıma ilave edip üzerini aşacak kadar su koyun. Tuz ve şekeri ekleyip kısık ateşte havuç ve barbunyalar yumuşayana kadar pişirin. Soğuyunca üzerini  maydonoz, dereotu ile süsleyip servis yapın.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.