Pages

9.01.2012

Süzme Yoğurt Mezesi Tarifi

MALZEMELER
  • 500 gr süzme yoğurt
  • 500 gr taze salatalık
  • yarım demet dere otu
  • yarım çay bardağı çiçek yağı
  •  tuz
  • 1 çay bardağı normal yoğurt


YAPILIŞI
Bir kaba yoğurtları koyuyoruz, sonra küp küp doğranmış ya da rendelenmiş  salatalıkları ilave edip, ince doğranmış dere otunu, yağı ve tuzu da ekleyip karıştırıyoruz. Daha sonra yayık tabaklara koyup buzdolabında bekletip soğuk olarak servis yapıyoruz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Powered by  MyPagerank.Net Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Business Blogs
Business Yemek Tarifleri,çorbalar,tatlılar,Etliler,İçecekler,hamur şişleri,Diyet,saglık,spor TopOfBlogs Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.